LED modulok világító reklámtáblákhoz

A jövő világítása a LED

A LED technika alkalmazásával sokat tehetünk környezetünkért. Csökkenthetjük az energia költséget, környezetbarát, nem tartalmaz higanyt, ólmot és üveget sem és a hosszú élettartam is jellemző tulajdonság.

A GE Lighting Solutions következő generációs LED moduljai a világító reklámtáblák és dobozbetűk megvilágításához új lehetőséget kínálnak. Az optikai lencse, OptiLensTMsegítségével már 38 milliméter mélységű világító dobozokba, világító betűkbe kevesebb modul beépítésével homogén megvilágított felület érhető el. Sokak számára fontos, hogy a kevesebb modul beépítése kevesebb időt vesz igénybe, a munkadíja is alacsonyabb, hiszen nem mindegy, hogy egy világító reklámtáblába mennyi modult kell beépíteni.


Tetra MiniMax az új, harmadik generációs LED modul, amit speciálisan a kisebb dobozbetűk bevilágítására fejlesztett ki a GE Ligthing Solutions. A védett Optilens®optikai lencse gyenletes fény elosztásról gondoskodik, így energia hatékonyan, kevesebb modullal oldható meg a dobozbetűk bevilágítása.

tovább a termékhez....


Tetra Max LED modulok speciálisan a dobozbetűk bevilágítására fejlesztette ki a GE. Több fényt, nagyobb szórásszögben biztosít, az optikai lencsék segítségével. A dobozbetűk bevilágítása közepes beépítési mélység esetén is lehetővé válik. Megbízhatóság és az üzemeltetés biztonsága még sose volt ilyen egyszerűen elérhető legalább 50.000 üzemórával.

tovább a termékhez....


Tetra®MaxHO a„high lumen termék”53%-kal több fényt ad le, mint a TetraMax. Azokra az alkalmazásokra ajánljuk, ahol a nagy fényerő kívánatos ezzel egyúttal a beépítési idő és az előkészítési idő is csökkenthető

tovább a termékhez...


Tetra PowerMax kifejezetten nagy dobozbetűk és világító reklámtáblák világítására kifejlesztett típus a Tetra PowerMax. Fehér világos fénye egyenletes a felirat szélén is. Egyszerű beépítés, energiatakarékos üzemeltetés, hosszú élettartam és megbízhatóság jellemzi, amit kizárólag a  GE Tetra sorozatával érhető el.

tovább a termékhez...


Tetra EdgeStrip®a  kézenfekvő megoldás a világítódobozok megvilágításához,  egy- és kétoldalas világító reklámberendezések gyártásához. A LED modul lánc, már 76 mm-es dobozmélységű világító reklámtáblák bevilágításához kitűnő választás. Minden modulban 2 LED dióda optikai lencsével készült és 4 színhőmérsékletben érhető el. A modulok hatásfoka 63 – 83 lumen/Watt, kibocsátási szöge 10 x 80 fok és az energia fogyasztása 2,4 Watt/modul.

tovább a termékhez...


 Tetra MiniStrip és MiniStirip DS, a tökéletes megoldás keskeny egy és kétoldalas világító reklámtáblák ledezéséhez. 3 LED dióda modulonként az Optilens optikai lencse segítségével 140 fokos szögben szórja a fényt a felület homogén megvilágítához. A Ministrip egyoldalas táblákhoz 1,1 watt/modul a MiniStrip DS - kétoldalas reklám berendezésekhez ajánlott, - modulonként 2,2 watt a teljesítménye, a  MiniStrip DS mindkét oldalán 3-3 LED dióda található.

tovább a termékhez...


Tetra PowerStrip és Tetra PowerStrip DS, nagy fényerejű modulok egy és kétoldalas fényreklámok ledezéséhez. Az egyoldalas PowerStrip 3 , a kétoldas 6 LED diódával modulonként az optikai lencse segítségével 140 fokos szögben szórja a fényt az egyenletes, homogén megvilágításhoz. Az egyoldalas PowerStrip teljesítménye 3,13 Watt/mudul, a PowerStrip DS 6 Led diódával 6,25 Watt/modul. Az egyoldalas PowerStrip 12 Voltos, míg a kétoldalas PowerStrip 24 Voltos tápegységről üzemeltethető.

tovább a termékhez...